Se adresse
MC 980 MA Plus

Multifrekvens segmenteret kropsanalysevægt

 
Med denne Tanita MC-980MA Plus-vægt får du det ultimative redskab til at guide, vejlede og hjælpe dine klienter og patienter – og resultatet af den fuldt klinisk korrekte kropsanalyse kommer på blot 30 sekunder!
 
Vægten er designet til dig, der holder helbreds- og/eller fitnesskonsultationer og som har behov for at følge udviklingen over tid, så du hele tiden er på forkant med, hvad det næste skridt skal være.
 
Vægten har den nyeste multifrekvens BIA (Bioelectric Impedans Analysis)-teknologt, integreret Microsoft Windows 8 OS og udvidet hukommelsesfunktion. For dig betyder det, at du får hurtig, præcis og troværdige data til dit arbejde.
 
Herudover får du med vægten mulighed for at identificere, overvåge og forebygge en eventuel udvikling af sarcopenia (muskelsvind) hos ældre klienter på grund af vægtens nye Sarcopenia Assesment
 
Du får med Tanita MC-980MA-vægten et let og overskueligt overblik over data ved hjælp af den interaktive farvetouchskærm, og vægten har ligeledes USB-indgange, der gør det nemt at udtrække eller tilføje flere data.
 
Til sidst har vægten også features såsom indbygget printer og stregkodescanner, og den indbyggede software kører på hele 14 forskellige sprog.
 
Tanita MC-980MA fås i hvid, orange og guld, eller du kan vælge dinhelt egen farve – kontakt os gerne herom.
 
Kapacitet: 300 kg – 100 g
Vejeplade: 450 mm x 490 mm
Specifikationer PDF (99.7 Kb)
Manual PDF (5.8 Mb)

Har du spørgsmål til Tanita MC-980MA?

 
Så er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Ring enten på telefon 33240210 eller udfyld formularen her på siden, og så hjælper vi dig videre.

 
Se alle Tanita vægte
Har du spørgsmål til
MC 980 MA Plus?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktets funktioner og pris.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Tanita Danmark er en del af Frederiksberg Vægtfabrik ApS
Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg · Telefon: 33 24 02 10 · info@tanitadanmark.dk
Frederiksberg Vægtfabrik ApS | Vandtårnsvej 77 | 2860 Søborg | Tlf.: 33 24 02 10