Se adresse
DC 360 S

Kropsanalysevægt med løst display der er let at bruge

 
Med DC-360-S fra Tanita tager det ikke mere end 15 sekunder at få en fuld analyse af din klient eller patient. DC-360-S-vægten anvender den klinisk nøjagtige Tanita dobbeltfrekvens BIA-teknologi, og det er din sikkerhed for præcise data, der hjælper dig i din rådgivning.
 
Tanita DC-360-S måler følgende:
 
Kropsfedt i procent
Fedtmasse
Muskelmasse
Kropsvæske i procent
BMI
Knoglemasse
Vurdering af kropsbygning
Visceralt fedt
Hvileforbrænding
Metabolsk alder
 
Den smarte LCD-skærm gør det nemt at danne sig et overblik over kropsanalysen, og vægten har desuden integreret printer, der gør det nemt at udskrive direkte fra display. Herudover har du mulighed for at lagre målingen via et SD-kort (medfølger ikke).
 
Da displayet er løst, er det let at løfte væk fra klienten eller patienten, så du som behandler har mulighed for at danne dig et overblik over de data, du får, inden du videregiver dem til klienten.
Til sidst har du mulighed for at tilkøbe software, der gør det muligt at lave trendanalyse, vurdere helbredsrisiko og lave komplet datastyring.
Specifikationer PDF (77.8 Kb)
Manual PDF (11.6 Mb)
Vejledning til vejeresultater PDF (0.9 Mb)

Har du spørgsmål til Tanita DC-360-S?

 
Så er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Ring enten på telefon 33240210 eller udfyld formularen her på siden, og så hjælper vi dig videre

 
Se alle Tanita vægte
Tilbehør
 
Har du spørgsmål til
DC 360 S?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktets funktioner og pris.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Tanita Danmark er en del af Frederiksberg Vægtfabrik ApS
Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg · Telefon: 33 24 02 10 · info@tanitadanmark.dk
Frederiksberg Vægtfabrik ApS | Vandtårnsvej 77 | 2860 Søborg | Tlf.: 33 24 02 10