Se adresse
Bodytrax System

Et spændende og innovativt partnerskab!

 
Med Tanita Boditrax-systemet får du og dine klienter komplekse data fra den segmenterede multifrekvenskropsanalyse fra MC-780MA’en serveret på enkle og visuelle grafer, der gør det nemt for dig som professionel at lave analyser, lægge planer og hjælpe dine klienter/patienter med at følge deres udvikling og nå deres mål.
 
Tanita Boditrax-systemet har cloudbaseret software med høj sikkerhed, der gør det nemt for både dig og dine klienter/patienter at følge udviklingen online lige så vel som på Android og iPhone. Klienten/patienten kan herudover selv uploade flere informationer om for eksempel blodtryk, aktivitetsniveau og meget mere for et endnu mere detaljeret overblik.
 
Mod betaling har du også mulighed for at sætte maskinen op med betalingssystem, hvilket – hvis du ønsker det – gør den fuldstædig selvkørende.
 
Slutteligt får du hele 5 års garanti mod den normale branchestandard, som er 3.
Specifikationer PDF (0.1 Mb)
Brochure PDF (2.0 Mb)

Har du spørgsmål til Tanita Boditrax-systemet?


Så er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Ring enten på telefon 33240210 eller udfyld formularen her på siden, og så hjælper vi dig videre.

 
Se alle Tanita vægte
Har du spørgsmål til
Bodytrax System?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktets funktioner og pris.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Tanita Danmark er en del af Frederiksberg Vægtfabrik ApS
Vandtårnsvej 77 · 2860 Søborg · Telefon: 33 24 02 10 · info@tanitadanmark.dk
Frederiksberg Vægtfabrik ApS | Vandtårnsvej 77 | 2860 Søborg | Tlf.: 33 24 02 10